středa 16. ledna 2013

Chcíplá...

Fajn, je mi nehorázně blbě, cítím náběhy na chřipku. Je vlastně div, že jsem se donutila to sem hodit. Vidím dvojitě a na psaní nemám nejlepší náladu, opravdu. Budu ráda, když to přežiju.
Každopádně, dneska jsem dostala čtyřku z pololetky z matiky a rodiče mi řekli, že prostě v příštích dnech začnu makat, takže se omlouvám vážení přátelé, ale psaní a blog jdou nejpozději do neděle stranou - jednoduše nemám nervy ani čas a tady jde o mou budoucnost. Na pátek jsem 'objednaná' na zkoušení z matiky takže jestli dostanu dvojku nebo jedničku, na výzo bude dvojka, pokud dostanu známku špatnou, bude trojka. Nechápu, jak jsem si mohla všechny předměty vytáhnout alespoň na dvojku, ale debilní (s prominutím) matika mi musí pokazit celý průměr! A to prosím i když se ji s mamkou učím asi dvě hodiny. Tohle mi mozek zkrátka nebere. No, vážně se mi už skoro zatmívá před očima, takže se loučím nejdřív... v pondělí, ale jisté to nemám.

Luc.

4 komentáře:

  1. Ach ta matika :D na zakladce jsem měla vydy max ta jedna, nebo dva. Teď jsem šťastná, že nepropadam. přeju hodně štěstí při zkoušení a ať to dobře dopadne. ale hele, pořád je to "jen" škola. rodiče di toho mluví všem, i mě, ale už ne tolik jako na zakladce. jsou ti tvé znaky a tvůj život :)

    OdpovědětVymazat
  2. Matika není přítel asi nikoho z nás. :D I já jsem to teď měla na hraně, máme děsnou učitelku, se kterou píšeme dva testy týdně a všichni jí "zbožňují". Tak hodně štěstí a budu ti držet palce ;)

    OdpovědětVymazat
  3. No jo matika...taky ti držím palce :D no nešlo mi napsat kdo jsem takže jsem Jane! hodně štěstí a krásnej novej blog :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, omlouvám se, že píšu sem. Jen jsem ti chtěla odpovědět ohledně těch Sukub, lze koupit jen jeden díl. A ještě jednou promiň, že to sem nepatří.
    PS: Ta matika... já mám teď z posledních testů trojku a čtyřku, úžasný začátek nového pololetí... :D

    OdpovědětVymazat

Pokud se vám příběhy nelíbí, tak žádám konstruktivní kritiku, a ne vulgární komentáře, které bez prodlení mažu.