čtvrtek 3. ledna 2013

Lucianne Gray

Lucianne Gray


- Jsem celkem citlivý člověk. Většina lidí se z šoku nebo smutku vzpamatuje rychleji než já, mě to trvá klidně i týden. Jsem nebezpečně optimistická a introvertní. Když říkám větu: "Jo, jsem v pořádku", tak zpravidla lžu. Po většinu času jsem melancholik, ale dokážu být taky parádně cholerická. Nesnáším, když mě někdo poučuje o tom, jak se mám chovat nebo co si můžu a nemůžu dovolit, protože drzost mám prostě v povaze. Ráda dělám vlastní rozhodnutí, bez toho, aniž by mi do toho někdo kecal. Trpím chorobným strachem ze tmy a hromadné dopravy. Nesnáším pavouky a vůbec skoro všechny zástupce hmyzí říše - kromě berušek.

- Mám ráda procítěnou romantiku (žádný kýč!) a pěkné kluky (vždyť jsem holka!). Už přes měsíc jsem se nedotkla chipsů, na což jsem hrdá, ale zato po kilech pojídám mléčnou čokoládu a německé bonboniéry. Jsem alergická na ananas a můžu se utlouct po jablkách - pokud jsou ovšem bez slupky. Dokážu hodiny prosedět u dobré knížky nebo u internetu, i když to znamená bezcílné bloumání. Ve volném čase si ráda trochu zagrafičím, popřípadě mrknu na nějaký ten díl mých oblíbených seriálů - Upíří Deníky, Hra o trůny a Bylo, nebylo. Mým hlavním koníčkem se v průběhu věků stalo psaní fantasy příběhů. Psát jsem začala už v devíti letech a zatím mám za sebou několik nedokončených povídek a jednu dětskou, dokončenou.

- Nesnáším školní elitu, jež se skládá z naivních hus a ulízaných blbečků. Bytostně nenávidím matiku a fyziku a naši třídní učitelku, protože je to spíš hyena než učitelka. Nemám ráda pravidla a už vůbec ne zákazy. Jsem zastáncem volné výchovy (který teenager by nebyl?). Z celého roku mám ráda jedině Valentýn, a to z toho důvodu, že v ten den slavím narozeniny, tento rok budou v pořadí už čtrnácté. Nesnáším Vánoce ze stejného důvodu jako můj táta = všichni se k sobě najednou chovají jako by se milovali, ale jakmile je po svátcích, sousedská nevraživost znovu roste, nadřazenost šéfů se dává víc najevo a milenecké hádky jsou na denním pořádku.

2 komentáře:

  1. Pokud myslíš tou "jednou dětskou dokončenou povídkou" CKS, tak to tě musím vyvést z omylu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty taky ujíždíš po bonboniérách? Tak to máme něco společnýho! Já jednou začas našetřím drobný a hurá do čokoládovny!

    OdpovědětVymazat

Pokud se vám příběhy nelíbí, tak žádám konstruktivní kritiku, a ne vulgární komentáře, které bez prodlení mažu.