středa 2. ledna 2013

Takový... úvod?

Rychle a jednoduše - úvody mi moc nejdou.
Tento blog jsem vytvořila, abych měla místo, kam můžu umisťovat své příběhy, pocity a myšlenky. Přes sedm měsíců jsem měla takové útočiště na Blog.cz, ale poslední dobou jde zmiňovaná doména do kytek. Naprosto odporně nepřehlednou hlavní stránkou to zcela jistě nekončí. Zkrátka a dobře, Blog.cz už není co býval, a já se nehodlám na to pomyslné dno stáhnout s ním.
To je důvod, proč jsem se přestěhovala na Blogspot. Ještě jsem uvažovala nad Blog.com, ale s angličtinou na tak vysoké úrovni zase nejsem.
Každopádně... Blogspot je na údržbu trošku složitější, a bude nějakou chvilku trvat, než přijdu na určité věci, nicméně doufám, že to nebude trvat moc dlouho. Budu ráda, když si na mě vzpomene někdo z mých čtenářů z minulého blogu a občas se sem podívají, ale pokud zanevřete, hlavy sekat nebudu :)

S láskou Vaše,

Lucianne.

2 komentáře:

  1. Tak, a máš mě tu zas :) Těším se na články a příběhy, a ještě chci napsat, na co jsem na mysticu zapomněla - je mi moc líto, že PK jsi pozastavila. Tuhle povídku jsem měla moc ráda. Budu doufat, že třeba v jeden kouzelný den tě tahle povídka zase chytne ;)
    Vicky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že tě tu mám :D
      S kapitolovkami to zatím vypadá celkem... nijak. Nemám moc nápadů, ale snad mě něco zase brzo osvítí.
      Jinak k PK... taky je mi to líto, ale někdy se k ní možná vrátím. Vážně jen možná, protože nápady zatím nejsou. :)

      Vymazat

Pokud se vám příběhy nelíbí, tak žádám konstruktivní kritiku, a ne vulgární komentáře, které bez prodlení mažu.