úterý 8. ledna 2013

Srdcový král - Info

Fajn, přistupujme k tomu seriózně...


ANOTACE
Wendy Gibsonová je členkou starobylého rodu čistokrevných čarodějů - o čemž nemá ani potuchy. Když se svou sestrou a nejlepším přítelem omylem vyslechne cizí rozhovor o VELMI podivných věcech, následuje ještě podivnější sled událostí, při kterém potkává Connora, ještě tajemnějšího a nesnesitelnějšího než všechno, co se jí kdy přihodilo. A důležitý zlom nastává ve chvíli, kdy se má ona a její sotva patnáctiletá sestra vdát za jiného, aristokratického čaroděje.

SOUNDTRACK

2 komentáře:

  1. páni, obdivuji tě, žes vymyslela tak skvěle vypadající zápletku tak rychle! :) Už se na povídku moc těším a držím palce, abys u ní dlouho vydržela a i ji dokončila ;) Mimochodem krásná obálka! :) Jednoduchá, ale moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Uh, omlouvám se, že jsem se neozvala dřív.
    Nápad skvělý! Wow, těším se na novou povídku.
    Mám otázku, kterou bych asi neměla zmiňovat, ale... takže si mám místo odkazu tvého starého blogu hodit k tvému jménu tenhle? =)
    Jinak... Connor?! Ale no tak! :-D
    Tohle už je podruhé, co se shodují jména dvou hrdinů ode mě a od tebe. Jako nejde o nic, Connor u mě existuje zatím jenom na papíře a o tom prvním ani nevíš, páč je v OŽ, ale i tak... Je prostě tolik jmen a my jsme se už podruhé shodly, aniž bychom to věděly :D
    Jinak se klaním, jsi další z mnoha, kteří se dokázaly poprat s blogspotem, jenom já zatím zasotávám a asi se přestanu snažit, protože než bych přestěhovala všechny ty články, asi bych dřív vyseděla na židli ďůlek :D :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se vám příběhy nelíbí, tak žádám konstruktivní kritiku, a ne vulgární komentáře, které bez prodlení mažu.