úterý 22. ledna 2013

Velké selhání z mé strany a... je mi dobře?! Aneb kdo to chce přímo, jsem nerozhodná... vážně kráva.

Chci to oznámit rychle bezbolestně a celkově bez nějakých velkých cavyků, nejsem přece hysterka co dělá scény, že?
No, stěhuju se zpátky - *zavírá oči a kryje si hlavu rukama*
Nic? Žádná těžítka ani nadávky? No, ono to přijde...
Nejde o to, že jsem tady nespokojená nebo tak, ale... tak nějak pořád navštěvuju blog.cz a závidím lidem, kteří na něm jsou, protože já už tam nejsem. Třeba včera jsem dostala pořádný šok, když jsem se nachytala jak si teskně vzdychám u prohlížení té beznadějně nepřehledné titulky blogu, protože se mi po ní stýská. Ano, vím, jaké řeči jsem měla ohledně toho, jak odtamtud vypadnu a že blog je strašný... ale prostě se mi po něm stýská. Přece jen, začala tam má 'blogová kariéra' a záliba v grafice, které se s blogspotem budu jen těžko věnovat a seznámila jsem se tam se skvělými lidmi a... prostě si na blogspotu připadám úplně sama a nechci za sebou nechávat Mystic, jehož obsah naprosto miluju a který jsem ze svých blogů měla snad nejradši. Je to těžko vysvětlitelné a já můžu jen doufat, že mě chápete. Omlouvám se všem, kteří si mě ze svých oblíbených vymazali (ne, nemusíte si mě psát zpátky :D) nebo změnili adresu u mého jména, nerada vám přidělávám práci.
Nicméně, neznamená to, že nová povídka se ruší, protože se neruší. Info o SK překopíruju na Mystic, smažu článek o stěhování a kapitoly budu nadále přidávat tam. Snad se na mě moc nezlobíte, a děkuju za pochopení.

Lucianne Gray.

3 komentáře:

  1. ani nevím, proč se tak raduji, ale je to tak :D Mám hroznou radost, že se vracíš na Mystic. :) :) :) Zamilovala jsem si to tam a bylo mi fakt líto, když jsi napsala ten článek - i když jen stěhovací. I já jsem si udělala náhradní blog na blogspotu, ale cítím se tam asi stejně jako ty. Takže blog.cz asi forever. :'DDD No, jsem ráda, že se vracíš. ;)) Takže hurá zpátky!!! :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proboha, jsem tak ráda, že v tom nejsem sama! :D Blog.cz je asi fakt dobrý, když si své uživatele dokáže takhle chytit - ostatně, teprve teď mi dochází, že jedna chyba hned neničí web :D Už jsem prostě měla dost toho neustálého si prohlížení svého blogu a titulky hlavní domény, připadala jsem si jako cvok :D Díky, že chápeš :)

      Vymazat
    2. Jo, chápu :) A kráva rozhodně nejseš :D

      Vymazat

Pokud se vám příběhy nelíbí, tak žádám konstruktivní kritiku, a ne vulgární komentáře, které bez prodlení mažu.